Naprakész információk és hírek az online világban!

A keresőoptimalizálás része a linképítés, amihez elengedhetetlen a SEO szövegírás. A működése úgy néz ki, hogy az előrehozni kívánt oldalt megfelelő oldalakon, linkeljük. Ehhez pedig szükség van cikkekre, amikben a linkek többször is tudnak szerepelni. A szöveget minőségire, megfelelő hosszúságúra, és a témához kapcsolódóan kell megírni. Ehhez szövegírókat alkalmaznak a linképítő cégek is, aki magának csinálja a linképítést, annak is az idő szűke miatt szüksége lehet, ilyen szolgáltatásra.

SEO szövegírás

A szövegírónak körültekintően kell megvizsgálnia az adott témát, tájékozódnia kell, és változatos szókinccsel, illetve természetesen helyesírási hiba nélkül kell dolgoznia. Egyrészt egy átlagos havi fizetésért is napi több cikket kell írnia, persze ha pörög az üzlet, akkor ezt meg is kívánják az ügyfelek, így teljes állásban cikkeket kell írni.

Egyrészről nyugalmas és kellemes munka, mert otthonról végezhető, saját időbeosztás szerint, tartva azért a határidőket, másrészt nagyrészt a saját maga főnöke és az időbeosztás is egyéni. Olyan személyiségű emberekhez passzol ez a munka, akik nem szeretik, ha egy főnök dirigál, és osztja be a feladatokat. Ezen kívül könnyebben végezhető akár kisgyermekes anyáknak, nyugdíjasoknak, vagy akár mellékállásban is. Rejlik tehát benne lehetőség, ám aki sok pénzt szeretne vele keresni, annak mind időben, mind pedig munka minőségben rá kell szánnia magát. Hiszen minőségi cikkek készítése nem pár perc, főleg akkor, ha utána kell járni a témának.

Az általános bérezés a nettő 2,5 Ft leütéseként, egy átlagos 1600 karakteres cikk esetében ez nettó 4000 Ft. Ezek az árak természetesen eltérhetnek speciális cikkek esetében, vagy állandó megbízáskor megbeszélhető egy barátibb ár is. Jobban belegondolva, nem is érdemes ezzel vesződni és időt tölteni, megéri megbízni vele mást. A pénzbeli ráfordítás később megtérül nézettségben, és bevételben.

Amennyiben prémium linképítést választja, akkor nyugodtan hátra dőlhet a székében és megoldják a SEO-t az erre szakosodott marketingesek.

Prémium linképítés