Általános Szerződési Feltételek RTX tisztítószer webáruház
Nincs kép beállítva

Az RTX tisztítószer webáruház (rtx.hu) online üzletünkben elektronikus úton a legideálisabb vásárolni. A vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, tehát regisztráció nélkül is vásárolhat a webáruházunkban. Telefonon és e-mailen leadott rendeléseket is el tudunk fogadni (szükséges: termék megnevezés vagy rendelési szám.; szállítási-számlázási név, cím, mobiltelefonszám).  A vásárlás kizárólag postai utánvéttel történik, így személyes átvételre lehetőség nincs! Az RTX tisztítószer webáruház online üzletében bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A webshopon található árak bruttó értékűek, vagyis az ÁFÁ-t tartalmazzák. A webáruházban leadott rendelés nem minősül írásban kötött szerződésnek! A szerződés nincs kötve semmilyen -féle magtartási kódexhez. A megrendelés kizárólag magyar nyelven történik. A rendelések visszakereshetőek a rendszerünkben, még ha a teljesítés meg is történt. Esetleges készlethiányok esetén nem köteles biztosítani a webshop üzemeltetője az utánpótlást, drágább beszerzés esetén fenntartjuk az árváltozás jogát, valamint a termékhez csatolt fotók néha eltérhetnek a valóságtól. Egyes termékeknél előfordulhat, hogy a beszerzési ideje több időt vehet igénybe, akár 1-2 hónapot is. Érték és beszerzési idő függvényében előleget és írásbeli szerződést kérhetünk be a termék rendelésének elindításához, ezt az ügyfélszolgálatos munkatársunk határozza meg. Az előleg maximum beérkezési ideje 15 nap, ellenkező esetben a rendelést véglegesen töröljük rendszerünkből. Természetesen ezek a feltételek nem vonatoznak a raktáron lévő termékeinkre. A webshopban leadott rendeléseknél az akciók és kedvezmények semmilyen formában nem vonhatóak össze.

Biztonsági adatlapok kérvényezhetőek.

Áruátvétele:

A shopban vásárolt termékek házhoz szállítása a MPL futárszolgálat (Magyar Posta) útján, utánvétellel történik. A csomag sikertelen kézbesítése esetén még egyszer megkísérli az MPL futárszolgálat a csomag átadását házhoz szállítás esetén (a második sikertelen kézbesítés után értesítő). Lehetősége van PostaPont átvételre is a kijelölt helyeken amit a webáruházunk felajánl Önnek (Pl. postahivatal, MOL kút, posta partner), itt szintén utánvétellel egyenlítheti ki a vételárat. A becsomagolt termék várható kézbesítési ideje: körülbelül 1 hét. A csomag érkezése napján a posta egy tájékoztató SMS-ben, vagy emailben értesíti Önt a kézbesítési információkról. A második sikertelen kézbesítés esetén a csomagját 10 napig átveheti az Önhöz tartozó postai hivatalban. A szállítás pontossága általunk nem befolyásolható külső körülménytől is függ (pl. az időjárás, közlekedési akadályok stb.) így garanciát nem vállalunk arra, hogy a rendelést a megadott időn belül minden alkalommal teljesíteni tudjuk. A csomag utánvételes ellenértékének kifizetése, az MPL futárszolgálatnak kizárólag készpénzben történik. PostPontos átvétel esetén készpénz és egyes helyeken bankkártyás fizetés is lehetséges. A szállítás kizárólag Magyarország területén történik, és kizárólag magyar pénznemben (Ft) történik a fizetés. Eltérő számlázási és szállítási cím esetén a webáruházunkban töltse ki az erre vonatkozó űrlapokat.


Szállítási költség:

 

Megtalálható a felső navigációs menüben a Szállítás fül alatt.

 

Garancia:

Amennyiben az átvett árucikk hibás, hiányos, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A termék visszaküldése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban található űrlapunk segítségével. Reklamációs ügyintézés az eladó és az ügyfél között: Az ügyfél hibás készüléket a garanciális ügyem kivizsgálása érdekében az eladó kérésére átadja, és tudomásul veszi, hogy garanciális követelését az eladó egy elismert szakszerviz segítségével fogja eldönteni. A hibás termék kézhezvétele után cégünk a cserét vagy javítást 15 napon belül köteles elvégezni. Amennyiben a hibás készülék javítása a reklamált terméksegítségével lehetséges, abban az esetben a javítási munkadíjat a szerviz részére az ügyfél megfizeti. Jogos reklamáció esetén kicseréljük a terméket, vagy a teljes vételárat visszautaljuk az ügyfél bankszámlaszámára az eladó által kiállított számla alapján. Amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, úgy csekken térítjük vissza az összeget. A reklamáció ügyintézése az ügyfél által megadott elérhetőségek valamelyikén bonyolódik le.

 

Elállási jog:

Önnek 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Megrendelése kapcsán a 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet  a távollevők között kötött szerződésekről  rögzítetteknek megfelelően élhet a 'Vásárló' elállási jogával. Az 'Eladó' köteles a 'Vásárló' által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 15 napon belül visszatéríteni. Alapesetben banki utalással térítjük vissza az összeget, amennyiben nem rendelkezik bankszámlával, úgy csekken oldjuk meg. A visszatérítés során keletkezett többletköltségek Önt nem terhelik (pl. egyéb banki költsége, csekk feladási díj stb.). A 'Vásárló' viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (postai visszküldés). Az 'Értékesítő' követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az árukat, vagy Ön bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés számunkra történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni. Ön akkor tartja be a határidőt, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi az árukat.Adatvédelem:


Ha Ön vásárol, vagy regisztrál a webáruházunkban akkor a megadott adatokat egy címlistára tesszük. Ezt a címlistát semmilyen körülmények között nem bocsájtjuk harmadik fél részére. A tárolásra kizárólag a rendeléskövetés, garancia miatt van szükség, illetve, hogy ajánlatot küldhessünk Önnek hírlevél formájában, amelyről bármikor leiratkozhat.

Szerzői jogok:


A webáruházon közzé tett cikkek, írások, fotók, egyéb szerzői művek, nem tehetőek közzé a nyilvánosság felé. {Szjt. 36 § (2)} Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) részben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak felel meg.

 

Cég adatok:


Cégnév: Fehér Zsolt E.V.
Kapcsolattartó: Fehér Zsolt
Székhely és levelezési cím : 2360 Gyál, Széchenyi utca 67.

Nem itt van a raktárunk, ez iroda. A termékekéket Magyar Posta útján kézbesítjük.
A vásárlás kizárólag
Postai úton történik, így személyes átvételre lehetőség nincs!
Adószám: 60450119-2-33
EU Adószám: HU60450119
Egyéni vállalkozói nyilvántartási szám : EV-20876969
Bejegyezte: Budapest Fővárosi 10 kerületi Önkormányzat Jegyzője
Engedély: TEÁOR 4791.02 Internetes kereskedelem
Számlaszám: Erste Bank: 11600006-00000000-93613765
IBAN Szám: HU48116000060000000093613765
SWIFT kód: GIBAHUHB

Technikai kapcsolat: (alkatrész azonosítás, megrendelés):

Email: info@shopx.hu (Hétfő - Csütörtök: 09.00 - 17.00, Péntek: 09.00 - 15.00)

Kérdéseire munkaidőben lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

 

Pénzügy, számlázás, reklamáció:

Telefon: +36-20-806-9861 (kizárólag garanciális ügyek számára fenntartott telefonszám) (Hétfő - Péntek: 09.00 - 13.00)

 

 

 


Szállítás
Kapcsolat